6 juli 2010

Restaurant van de UGent bij de meest toonaangevende klasserestaurants

Resto Het Pand 07

Club Het Pand, het à la carte restaurant van de Universiteit Gent, is sinds kort lid van de Ambiance Club. De club groepeert de meest toonaangevende klasse restaurants in België. De leden worden geselecteerd volgens de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor het allerbeste wat ons land op culinair vlak te bieden heeft. Fijnproevers kennen wellicht het tijdschrift Culinaire Ambiance, een magazine dat op zoek gaat naar de beste winkels, de fijnste recepten en hoog scoort met de Ambiance Club. Op 7 juli wordt het uithangbord onthuld, dat de bezoeker van Club Het Pand attent maakt op het lidmaatschap. Club Het Pand is gelegen in Het Pand, het congrescentrum van de UGent, maar is voor iedereen toegankelijk. Het Pand biedt ook diverse formules aan voor catering en recepties. Het restaurant bevindt zich in een voormalig Dominicanenklooster in het centrum van Gent. Een warm onthaal, het historische en stijlvolle kader en de typische Belgische gastronomie maken een bezoek meer dan de moeite waard.

Dit wordt nu ook erkend door de Ambiance Club, die haar leden selecteert op basis van volgende criteria:

De chef kan bogen op zijn vakkennis en ervaring. Dit resulteert in een originele kaart die gekenmerkt wordt door kwaliteit, creativiteit en vernieuwing.

De chef werkt met kwalitatief hoogstaande ingrediënten en voert de versheid van zijn producten hoog in het vaandel.

De chef verrast zijn gasten met suggesties, aangepast aan het seizoen of aan het aanbod van de markt.

De wijnkaart is met zorg en kennis van zaken samengesteld. Zij spreekt tot de verbeelding van de kenner, maar weet ook de gewone wijnliefhebber te behagen. Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding is een absolute vereiste.

Het restaurant vormt een aangenaam decor om culinair te genieten. De ontvangst en de bediening zijn uitmuntend. De sfeer is discreet en ontspannen. De gasten voelen zich er thuis.

Labels: , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...