12 juli 2010

Kies je favoriete filmmuziek en beleef de World Soundtrack Awards als VIP

Wil je het prestigieuze slotevenement van het Filmfestival Gent als VIP meemaken? Stem dan nu voor de World Soundtrack Public Choice Award 2010 en maak kans op een weekend in het Gentse Marriott Hotel en twee tickets voor de tiende editie van de World Soundtrack Awards op 23 oktober! Op deze feesteditie herbeleef je de mooiste films door de muziek van Gabriel Yared (The Talented Mr. Ripley), Angelo Badalamenti (Twin Peaks), Howard Shore (Lord Of The Rings), Craig Armstrong (Love Actually), Stephen Warbeck (Shakespeare In Love), Gustavo Santaolalla (Motorcycle Diaries), Bruno Coulais (Océans), Frédéric Devreese (Un Soir, Un Train), Alberto Iglesias (Volver) en Elliot Goldenthal (Titus). Het Brussels Philharmonic – het Vlaams Radio Orkest onder leiding van Dirk Brossé voert uit. Memorabele filmfragmenten maken het concert compleet.

Hoe gaat het in zijn werk? Surf naar www.worldsoundtrackacademy.com, ga door de filmlijst en kies jouw favoriete filmmuziek van het voorbije jaar. De componist die de meeste stemmen haalt, ontvangt de Public Choice Award op de uitreiking van de World Soundtrack Awards op 23 oktober. Dat is het jaarlijkse slotevenement van het Filmfestival Gent. Die gaat dit jaar uitzonderlijk door in Kuipke Gent. Stemmen kan tot 15 september 2010. De stemming voor de Public Choice Award wordt gecontroleerd door PricewaterhouseCoopers.

Het Gentse Marriott Hotel is een absoluut tophotel en staat met een tevredenheidscore van 95 procent geboekstaafd als het tweede beste Marriott Hotel ter wereld. Sinds twee jaar is het Marriott Hotel het officiële festivalhotel waar alle gasten verblijven. Zin om van de unieke festivalsfeer te proeven in het hotel? Stem dan nu voor je favoriete filmmuziek!


Voor wie niet genoeg kan krijgen van filmmuziek, is er op 21 oktober in Kuipke Gent John Barry In Concert. De vijfvoudige Oscarwinnaar is vooral bekend van zijn werk voor maar liefst elf Bondfilms, maar was ook verantwoordelijk voor de onvergetelijke muziek van Out Of Africa, Dances With Wolves, Born Free en Midnight Cowboy. Het Brussels Philharmonic – het Vlaams Radio Orkest onder leiding van Nicholas Dodd voert uit.

Tickets voor John Barry In Concert kan je bestellen via www.worldsoundtrackacademy.com

Labels:

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...