10 augustus 2011

Geert Hoste Kookt!
Geert Hoste riep voor het vierde jaar op rij de hulp in van zijn fans om een titel te zoeken voor zijn nieuwe conference. “Het is heerlijk en zeer motiverend om al die bedenksels te lezen”, aldus de cabaretier. Ook dit jaar deed Geert Hoste een oproep naar het publiek om een originele titel te bedenken voor zijn eindejaarsconference. Op enkele weken tijd werden meer dan 12.500 suggesties ingezonden. Uiteindelijk viel de keuze op ‘Geert Hoste Kookt’. Ann Kenis uit Antwerpen stelde deze titel voor en wint dus twee Star-tickets.

Dit jaar waren er meer dan 12.500 suggesties. De top-5 bestond uit ‘Geert Hoste for President’, ‘Geert Hoste Formateur’, ‘Geert Hoste Barst uit’ en ‘Geert Hoste Splitst’. Een andere leuke was ‘Geert Hoste in 3Delig pak’. Twee personen kwamen met het voorstel ‘Geert Hoste Kookt’. Ann Kenis uit Antwerpen was de eerste. Zij wint twee exclusieve Star-seats voor een voorstelling naar keuze. Dit jaar zal zijn theatertour korter en heftiger zijn. Geert speelt zijn 22e eindejaarsconference exclusief in Kursaal Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Verder zullen er pop-up voorstellingen komen, waarvan locatie en data op het laatste moment onthuld worden. De officiële ticketverkoop start op 1 september via www.sherpa.be.

De conferences van Geert Hoste behoren al twee decennia tot de meest succesvolle theaterproducties in Vlaanderen. Vorig jaar trok ‘Geert Hoste Vulkaan’ in de theaterzalen meer dan 65.000 toeschouwers. De televisie-uitzending op 1 januari 2011 was goed voor 1,4 miljoen kijkers. De start van de officiële ticketverkoop zorgde voor een crash van telefoon- en internetverkeer. www.geerthoste.be


Labels:

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...