20 februari 2011

Casper is Prins Karnaval Ledeberg 2011

PK Karnaval Ledeberg 2011 (09)In de reeds weken van tevoren uitverkochte polyvalente zaal van het Gentbrugse dienstencentrum werd Casper, kandidaat van karnavalgroep BTLK/Boterlekkers , zaterdagavond gekroond tot Prins Karnaval Ledeberg 2011. De kandidaten voor de Ledebergse prinsentitel waren : Bruintje (Rudy Tiberghien) voor Karnavalgroep Dutsenclub en Casper (Luc Wesemael) voor Karnavalgroep BTLK -Boterlekkers. De zaal was tot de nok gevuld met enthousiaste karnavalisten die hun kandidaten om ter luidst aanmoedigden.

De strijd verliep uitermate spannend. Na de kennisproef en de praktische proeven stonden de twee kandidaten ex-aequo met 80 punten. Het waren uiteindelijk de presentatie- en showproeven die de beslissing moesten brengen. Opvallend hierbij was alweer de hoge kwaliteit en de amusementwaarde van de shows. Van de jury kreeg Bruintje de hoge score van 632 punten. Casper verzamelde er zelfs 651. De publieksstemmen van de aanwezige karnavalisten toonden een even spannende trend : 147 stemmen voor Bruintje en 145 voor Casper. Dit gaf de volgende einduitslag. Bruintje: 859 punten, Casper: 876 punten. Meteen stond zo het spannendste eindresultaat sinds jaren op het bord!

Het spreekt vanzelf dat er, na afloop van de verkiezing, duchtig gefeest werd in de lokalen van de winnende kandidaat. Prins Casper zal de komende weken Ledeberg Karnaval vertegenwoordigen op tal van karnavaleske feesten en zal natuurlijk het voortouw nemen op de 26ste Ledebergse karnavalstoet op zaterdag 19 maart. Link: www.karnavalledeberg.be

Labels:

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...