8 december 2011

Winterdroom: derde weekeinde is in zicht

Naar jaarlijkse traditie viert Winterdroom op het Gentse Sint-Pietersplein dit weekend het onvervalste ‘Bierfeest On Ice’! Een heel weekend Feest, met foute en goede dansmuziek! Het begint sowieso toch frisser te worden, dus de weersomstandigheden zijn top!

Het programma voor dit weekend:

Zaterdag vanaf 14u00 doorlopend après ski muziek verzekerd, niemand minder dan DJ Louis en Seppe doen de beentjes draaien… naast én op het ijs!
Maar ook de Oppenheimers, ons huisorkest, komt afgezakt om de sfeer erin te krijgen!
Op zondag doen we vrolijk verder met om 12u00 een middagconcert met o.a. Patrick Fakkel, Noël Fack en Xavier Saget. Onze eigen Gentenaars kunnen er ook wat van om ambiance en sfeer te brengen!
Vanaf 13u30 nemen de Oppenheimers dan weer over en wordt er gedanst tot het donker wordt….
En dit allemaal gratis in de Stella Arena!

Daarnaast nog elke zaterdagmorgen ‘start to skate’: een uur lang initiatie in het betere schaats- en vliegwerk, vrij inschrijven kan elke zaterdagmorgen tussen 10u00 en 11u00 voor de luttele som van 10 euro! Skate It!
Wist u dat u kan deelnemen aan kookdemo’s, en dat gratis. Breydel heeft dan ook een mooi product waar iedereen mee weg kan in de keuken. Elke donderdagavond om 20u30 is er een kookdemo waar originele gerechtjes klaargemaakt worden voor studenten, jonge koppeltjes.
Maar ook op zondag 11 en 18 december kan u deze gratis meevolgen, om 14u30 en om 16u00!
Inschrijven voor deze kookdemo’s kan via evenementen@breydel.be of telefonisch op 09 389 69 80
Link: http://www.winterdroom.be/

Labels: ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...