6 december 2011

URGENT.FM IN GENTBRUGGES GLAZEN HUIS OP 10 DECEMBER 2011


Op 10 december 2011, klokslag 11, is uw aanwezigheid gewenst bij buurtcentrum ‘De Vaart’ te Gentbrugge voor 24 uur hartverwarmende radio. ‘De Vaart’ staat samen met Urgent.fm, het REC Radiocentrum, de Universiteit Gent en enkele studenten Radiojournalistiek van de Artevelde Hogeschool in voor de tweede editie van het Gentbrugse Glazen Huis. Het wordt een memorabel weekend met unieke, verrassende, licht gestoorde of barmhartige initiatieven en onvergetelijke kampvuurconcerten. De opbrengst van deze actie gaat naar het Studio Brussel-concept Music for Life, dat dit jaar diarree in ontwikkelingslanden wil bestrijden.

Al weken zijn de voorbereidingen voor het Glazen Huis aan de gang: het REC radiocentrum stoomde enkele buurtbewoners klaar voor hun eerste radio-ervaring als side-kick en talloze enthousiastelingen zijn al druk in de weer met hun acties. Zo is er een prachtige kalender met sfeerbeelden van de vorige Glazen Huis-actie in Gentbrugge in omloop, is de geprezen “confituur for life” weer te koop en wordt er gezorgd voor niet te versmaden gebak allerhande. Via deze en talloze andere initiatieven kan ook u dezer dagen een steentje bijdragen aan de laatste editie van Music for Life. Bovendien staan er op 10 en 11 december aan het Glazen Huis zelf vrijwilligers klaar met een hoop lekkers, van een heerlijk ontbijt tot een stevige spaghetti.

Maar ook op muzikaal vlak laat het Gentbrugse Glazen Huis bezoekers niet onverzadigd. Het reeds indrukwekkende lijstje van muzikaal talent met een hart van goud (Senne Guns, Anton Walgrave, The Antler King, Zinger, Jim Cole, ...) wordt nog aangevuld met ronkende namen als Sarah Ferri, Pura Vida, Tiny Legs Tim, Mauro, Tell Mama, Lieven Tavernier en Luc de Vos met Thomas Vanelslander.

Bezoekers van het Glazen huis Gentbrugge kunnen intekenen voor een muzikaal Vip arrangement waarbinnen de – voor de gelegenheid gepimpte Urgent.fm caravan – omgetoverd wordt tot concert lounge. Je kan er genieten van de live muziek, allerhande lekkers én een meet & greet met de muzikanten na het concert. Voor wie naast deze unieke belevenis grijpt, is er het verwarmd winterstrand en de dekentjes die de UGent te koop aanbiedt. Alle inkomsten gaan natuurlijk naar de actie ‘Music for Live’. Geen excuus is goed genoeg om dit evenement aan u voorbij te laten gaan: kom gewoon op 10 en 11 december 2011 langs bij het Buurtcentrum ‘De Vaart’. Wie er niet geraakt: stem af op 105.3 FM of beluister de meest vertederende 24 uren van het jaar online via www.urgent.fm!

Meer info op
http://www.facebook.com/#!/pages/Urgentbrugges-Glazen-Huis/175492632540974
http://glazenhuisgentbrugge.wordpress.com/
http://www.facebook.com/#!/events/134143413360539/

Labels: , , , , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...