28 november 2011

WARME WINTERLOOP

MyCoach Marathonman en Club365 starten een reeks van warme winterlopen vanaf 11 december. Iedereen loopt zich warm op zijn eigen tempo. Een warm drankje is voorzien en de eerste winterloop staat in het kader van een hartverwarmend project: steun voor het nieuwe kinderziekenhuis Prinses Elisabeth (UZGent).

Het nieuwe kinderziekenhuis Prinses Elisabeth (UZGent) verzorgt tientallen chronisch zieke kinderen en adolescenten, zowel op de hospitalisatieafdelingen als de polikliniek. Alhoewel het ziekenhuis is uitgerust met de modernste materialen en technieken, is er nog steeds nood aan verdere budgetten voor een kindvriendelijke  inrichting van de gerenoveerde kinderpsychologie, de wachtzaal op de poli en een speeltuin voor patiëntjes en hun broertjes en zusjes.

Op zondag 11 december kan iedereen tussen 8u30 en 18u aan De Streep (ter hoogte van de Topsporthal) deelnemen. De deelname bedraagt € 2 per ronde van 5 km. Alvast 2 lopers van Club 365 wagen zich aan 15 rondjes… De opbrengst gaat integraal naar het fonds UZ Kinderziekenhuis. Er kan ook steeds vrijblijvend gestort worden op rekeningnr. OBK 123‐6104549‐84. Dit is de eerste loop in de rij van een hele reeks (de volgende is gepland op 8 januari). Deelnemers kunnen hun deelname bevestigen per mail naar club365.info@gmail.com .


Meer info op : www.marathonman365.beStefaan Engels – 0488/62.51.11

Labels: , , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...