26 november 2011

Bongo zet nu ook Gent, Brugge en Luik op de kaart met mobiele applicatie


De unieke formule van ‘Cities by Bongo’ is gegroeid tot buiten de stadsgrenzen van Antwerpen en Brussel. Nu zijn Gent, Brugge en Luik klaar om op de typische Bongo-manier ontdekt te worden. Met leuke weetjes over de stad, een overzichtelijk plan en een belevenisbon waarbij je kan kiezen uit een vijftigtal van de leukste winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Ruud Tiebos van Bongo: “Cities by Bongo startte een jaar geleden. De goede contacten met handelaars en de nodige persaandacht zorgden voorde nodige naamsbekendheid. Via klantenonderzoek bleek er ook interesse voor Nederlandse steden zoals Amsterdam, Maastricht en Rotterdam. Voor België zijn dat Brugge, Gent, Oostende en Luik die het beste scoren”.

Nieuw is de online Bongo-stadsplanner die een persoonlijk stadsbezoek voor jou uitwerkt op basis van je eigen interesses. De stadsplanner is een ontwerp van Dynavic en wordt regelmatig up-to-date gehouden. Via de stadsplanner bepaal jezelf wat voor bezienswaardigheden je niet wil missen, waar je graag je voucher wil besteden en hoeveel tijd je voor je bezoek hebt. Je krijgt alles mooi uitgetekend op een kaart die je kan afprinten, samen met een gedetailleerde routebeschrijving en achtergrondinformatie.  Het kan nog gemakkelijker door het resultaat van je persoonlijke stadstour te downloaden op je eigen smartphone. Zo heb je je eigen stadstour steeds bij de hand. Meer info op www.citiesbybongo.be

De ‘Cities by Bongo’ zijn te koop via de eigen Bongo-shops: www.bongo.be/nl/bongoshop en een uitgebreid netwerk van distributiekanalen. Een ‘Cities by Bongo’ kost 50 euro.


Lees ook: Ghent Marriott hoogst gewaardeerde hotel door Bongo klanten 

Labels: ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...