14 oktober 2011

Rep je op woensdag 26 oktober naar de Shopping Gent Zuid.

Aandacht, aandacht! Bericht aan alle studenten van UGent en de Gentse hogescholen: rep je op woensdag 26 oktober naar de Shopping Gent Zuid, want vanaf 12u. verhuist Urgent.fm haar studio naar deze oorden voor de ‘Gent loves me day’.

Het Gentse hiphopcollectief Uberdope kondigde de actie al aan via een ludieke radiospot: op 26 oktober verwelkomt het shopping center Urgent.fm en de karavaan aan artiesten die de namiddag live en via 105.3 FM zullen vullen. Van 12u. tot 19u. pakt Urgent.fm uit met een muzikale liveshow vol sfeerreportages, interviews en niet te missen gastoptredens. Hippe studenten weten dat retro weer helemaal in is. Voor de schoolgangers van UGent en de Gentse hogescholen werd de unieke retro schoudertas ontworpen en gevuld met kleine attenties. Wie graag bij zijn/haar vrienden wil pronken met de ‘I love Gent’/Gent loves me’-tas, moet maar één ding doen: op tijd op het appel verschijnen op 26 oktober. Vanaf 12u. maken de studenten kans op een van de 2.900 gratis tassen.

Andere bezigheden die dag? Luister dan van maandag tot donderdag naar Spoetnik en JUS want de komende uitzendingen maak je ook via de Urgent.-fm-programma’s kans om een van de vintage tassen te winnen. Meer info via www.urgent.fm , 105.3FM via de website van www.gentzuid.be of via de event facebookpagina http://www.facebook.com/event.php?eid=221211014608427

Labels: ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...