10 juni 2011

Zomer van het Spannende Boek 2011: een zomer lang lezen

Affiche_ZSB2011De 15e editie van de Zomer van het Spannende Boek laat je 8 ijzingwekkende weken lang met zwetende handen en happend naar adem onderduiken in 48 razend spannende boeken. De actie gaat van start op dinsdag 14 juni en loopt tot 16 augustus 2011. Met de kortingsbonnen in de speciale Humo-bijlage kun je genieten van € 3 korting op ieder actieboek bij meer dan 200 deelnemende boekhandels.

Naast spannende kleppers van eigen bodem - met bekende namen als Pieter Aspe, Toni Coppers, Bob Mendes of Jos Pierreux - kun je kennismaken met het nieuwste werk van een rist internationale auteurs, zoals Jan & Sanne Terlouw (Nederland), Arnaldur Indriðason (IJsland), Camilla Läckberg (Zweden), Nicci French en  Val McDermid (VK) en David Baldacci, Harlan Coben en Jeffery Deaver (VS). Of je nu een boon hebt voor psychologische thrillers, historische misdaadromans, avontuurlijke detectives of meeslepende politieromans, je vindt vast wel je gading in de uitgebreide lijst! En op dinsdag 14 juni zit er een speciale misdaadbijlage bij Humo. Naast interviews met auteurs vind je er ook info over de deelnemende boeken én natuurlijk kortingsbonnen van 3 euro voor alle boeken. De bijlage ligt ook bij meer dan 200 deelnemende boekhandels en 60 bibliotheken.

Of win een achtdaagse reis voor 2 personen naar IJsland ter waarde van € 5.000. Met zijn succesvolle misdaadauteurs én met zijn imposante natuur staat je een onvergetelijke reis te wachten op het sprookjesachtige IJsland. De reis is inclusief de vlucht met Icelandair, 7 overnachtingen met ontbijt, gebruik van een auto, uitgebreid infopakket én aangepaste kledij van een gerenommeerd merk (de wedstrijd start op 14 juni). Met dank aan 't ZuiDERHuiS
De Spannende Zomer van MNM
Nieuw dit jaar is de samenwerking met radiozender MNM. De dj’s kozen hun lievelingsboeken uit de lijst:
1. Postscriptum – Pieter Aspe
2. Mysterie in Laken – Pol Van den Driessche
3. Vuurtorenwachter – Camilla Läckberg
4. Confidenties van een seriemoordenaar – Frank Van Laecke
5. Hellehonden – Jan en Sanne Terlouw

Deze MNM selectie komt een hele zomer lang uitgebreid aan bod op MNM. In juli en augustus zit MNM in Zeebrugge met de MNM Summerclub, waar de spannende boeken zeker ook zullen figureren. Op het strand van Zeebrugge vind je bovendien een strandbibliotheek die tijdens de zomermaanden door MNM gepimpt wordt. Ook daar zal de selectie van de Zomer van het Spannende Boek extra aandacht krijgen.

Labels: ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...