29 januari 2011

SCHRIJF JE IN VOOR BUFFALO BABE 2011!

kroning EvelynIn 2008 werd voor de eerste keer de Buffalo Babe Verkiezing georganiseerd. Sindsdien groeide de verkiezing elk jaar in populariteit. Dit jaar staat de 4de editie op het programma. Die gaat door tijdens de Ledebergse Feesten op zaterdag 3 september om 20 uur in de Sfeertent Ledeberg. Organisatoren Kevin Lybaert en Vicky Vandriessche gaan op zoek naar een opvolgster voor Buffalo Babe 2010 Evelyn Verlé.

In de aanloop naar de verkiezing kunnen de finalisten rekenen op een intensieve, maar leerrijke en plezante voorbereidingstijd. Hierbij krijgen zij de kans om elkaar beter te leren kennen en enkele acte de présences te doen. De nieuwe Buffalo Babe gaat in elk geval naar huis met een reis naar een warme bestemming. Daarnaast zijn er nog tal van leuke prijzen.

Ben jij een jongedame tussen de 16 en 32 jaar en draag je KAA Gent een warm hart toe? Twijfel dan niet en schrijf je in voor de Buffalo Babe Verkiezing 2011 via www.buffalobabe.be Inschrijven kan tot 25 april 2011. De winnares gaat naar huis met een fantastische reis naar een warme bestemming en tal van andere prijzen.

Labels:

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...