1 november 2011

Urgent.Fm in Gentbrugges Glazen Huis op 10 december

Urgent.fm, het mediaplatform van de Universiteit Gent, kruipt op 10 december 2011 mee in het Glazen Huis van Gentbrugge, een concept dat vorige winter (naar het voorbeeld van Studio Brussel) het levenslicht zag. Het werd een onverhoopt succes dat de organisatoren dit jaar graag evenaren. Op zaterdag 10 december gaat de marathonuitzending vanaf 11u. in de ether en op zondag om 11u. worden de presentatoren weer ‘gelost’.

Tal van medewerkers van Buurtcentrum De Vaart en daarbuiten zorgen deze editie opnieuw voor een 24 uur durende radioshow. De ruigste rock ’n rollschijf of de meest kleffe slow: u vraagt, het Glazen Huis draait! Bovendien wipt er regelmatig schoon volk binnen voor een kampvuurconcert of andersoortig intermezzo. Zo is er hoog bezoek van burgemeester Daniël Termont. Zijn favoriete radioschijf wordt het startschot van het Gentse Glazen Huis. Daarnaast zullen er een 20-tal bands, van onontgonnen parels tot gevestigde waarden, hun steentje bijdragen aan dit evenement waarbij solidariteit centraal staat.

Urgent.fm arriveert ter plaatse met de caravan: luisteraars of bezoekers die verkleumd dreigen te geraken, maken kans op een plaatsje in de caravan: lekker knus, met een hapje en een drankje. Studenten radiojournalistiek van de Artevelde hogeschool laten zich van hun beste kant zien en verzorgen de reportages rond de mooie initiatieven die vooraf gaan aan het event op 10 december. Heeft u ook een ingenieus idee of geschifte actie op poten gezet om geld in te zamelen? Alle initiatieven, groot en klein,  zijn welkom bij het Gentse Glazen Huis. U hoeft alleen maar een mailtje te sturen via glazenhuis11@urgent.fm
. Maar ook uw favoriete plaat aanvragen of de dorstigen laven aan het Glazen Huis leveren centen op om een mooi spaarpotje te vullen.

Kom op 10 en 11 december 2011 langs bij het Buurthuis Gentbrugge. Wie er niet geraakt: stem af
op 105.3 FM of beluister de meest vertederende 24 uren van het jaar online via www.urgent.fm!

Labels: ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...