10 juli 2011

Het betere levenslied op het Laurentplein tijdens de Gentse Feesten!

Tijdens de Gentse Feesten ontpopt het Laurentplein zich tot een heus luisterplein. Het Luisterplein is aan haar tweede editie toe en dat met een programma om duimen en vingers bij af te likken! Met maar liefst 54 groepen en artiesten op het podium en een heel mooi programma voor senioren. Geen schlagerparade, neen dat niet, maar wel het betere levenslied van artiesten welke hun strepen meer dan verdiend hebben. Dit alles gratis, in de namiddag en mét zitplaatsen! Wat wil je nog meer?

Zondag 17 juli om 15u00 ‘Houden Van’ met Bart Herman, Marc Dex, Juul Kabas

Nederlandstalige klassiekers om nooit te vergeten, daar draait het hele concept van ‘Houden Van’ rond. Als je weet dat dit programma uitverkoopt in het Sportpaleis Antwerpen, dat weet je dat dit echt een kwaliteitsformule is! Tijdens de Gentse Feesten alleen maar te zien op het Laurentplein! Bart Herman, Marc Dex en Juul Kabas zullen, onder begeleiding van een live-orkest, elk hun beste nummers brengen uit hun uitgebreid repertoire!

Woensdag 20 juli om 21 uur: Lily Castel presenteert ‘evergreens of the 50’s en the 60’s’

Lily Castel brengt samen met een trio van goede muzikanten door een breed publiek gekende liedjes van de jaren vijftig, zestig en zeventig. Aangezien het Laurentplein een luisterplein is brengt Lily Castel nummers, die in de voormelde periode door haar regelmatig werden gezongen o.m. in de Gentse "Chalet du Sud" en ook op haar vele optredens in die periode met de diverse orkesten van de toenmalige BRT. In haar repertoire voor het Laurentplein zal zij de gekende Engelstalige (Amerikaanse) hits uit die periode afwisselen met Nederlandstalige en Franstalige hits uit diezelfde tijd. Zo staat o.m. het nummer "Can't take my eyes off of you" op het repertoire die avond, nummer waar zij in die tijd een opname op plaat van maakte. Verder staan ook een "Eurovisiemedley" van die tijd, alsook de evergreens bij uitstek zoals "Something", "The shadow of your smile", "What a difference a day made" en "C'est ma chanson" en vele anderen op haar programma die avond.

Donderdag 21 juli om 15 uur: Johan Stolz 50 jaar op de planken!

Net zoals Lily Castel is Johan Stolz een gevestigde waarde op het Laurentplein! Dit jaar 50 jaar op de planken en nog steeds een topperformer! Zet Johan achter zijn piano en je bent vertrokken voor een muzikale reis! Omdat hij net dit jaar 50 jaar viert, brengt Johan een aantal gasten mee, niemand minder dan Lily Castel, Frank Valentino en Maggy maken het feestje compleet!

Vrijdag 22 juli om 22 uur Toon Hermans wordt bezongen…

Op vrijdag 22 juli eren we Toon Hermans, “De tango van het blootje kontje”, “24 rozen”, “Méditerannée”, en zoveel meer... Het werk van Toon Hermans ontroert nog steeds. Zangeres Ariadne Van Den Brande is een performer van formaat. Al op jonge leeftijd stond ze op de planken van de Vlaamse Opera en tijdens haar opleiding aan Studio Herman Teirlinck ontwikkelde ze een voorliefde voor jazzstandaards, het Franse chanson en Nederlandstalige liedjes. Samen duiken ze in de mooiste liedjes van Toon Hermans. Toontje hoger wordt voor velen een prettig wederhoren, voor anderen misschien een ontdekking, maar voor allen een warm bad vol tedere gevoelens.

Zondag 24 juli ‘Houden Van’ met Eddy Smets, Elly & Rikkert, Dimitri van Toren en Bart Van den Bossche.

Alweer een schare van topartiesten: vorig jaar reeds was Dimitri Van Toren te gast op het Laurentplein, en we mogen spreken van een memorabele avond! Ook dit jaar is hij terug te gast op het Luisterplein samen met coryfeëen van het beste wat het Nederlandstalige lied te bieden heeft!

Voor meer info en het volledige programma www.uitbureau.be

Labels: , , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...