1 april 2011

Pakt in! Stapt uit

Pakt in! Stapt uitErgens in het centrum van Gent, een appartementsgebouw van vier hoog. Op de benedenverdieping wonen Mich en Rob, achttien jaar getrouwd. Zij eet graag vegetarisch en droomt ervan een schoonheidsspecialiste te worden. Hij is een computerfreak en is van plan zich in deze materie nog meer te verdiepen om later een eigen zaak te starten en cursussen te geven. Beiden zijn euforisch zenuwachtig want het is vandaag “de grote dag”. Een gebeuren waar ze lang naar hebben uitgekeken. De koffers, reistassen zijn bijna gepakt. Vertrekken ze op wereldreis of cruise? Hebben ze een hoofdrol gekregen in een Warner Bros film? Verlaten ze deze flat en verhuizen ze naar hun nieuwe woonst  of start Mich met een eigen schoonheidssalon ?

Taxibedrijf Lismont is gecontacteerd. Chauffeur Basiel rijdt plichtsgetrouw naar de gevraagde bestemming in het hartje van Gent. Op dat moment heeft hij nog geen enkel vermoeden dat hij zal rondtoeren in een spetterende dolle komedie vol verrassingen en knotsgekke situaties. Zijn geduld zal op de proef gesteld worden, het angstzweet zal hem uitbreken. Onverwachte gebeurtenissen zullen hem lijkbleek maken… Bij de vorige productie van Theater Maskee waren er zowat 2000 aanwezigen… .Dat verdien je niet zomaar…


Cast: Carina Andries, Christian Bellecoste, Marc Ceulemans, Cynthia Deschuyter,  Patrick Van Damme, Inge Vandeleene en Marie-Rose Van de Steene.
Praktische info: de voorstellingen gaan door in Centrum Seleskest, Sint-Salvatorstraat 38 teGent.
                                                                                                                                                                                                                   
                Vrijdag                 29                 april, 6 en 13 mei 2011                 om                 20u
                Zaterdag                 30                 april, 7 en 14 mei 2011                 om                 20u
                Zondag                 1                 en 8 mei 2011                 om                 15u
                Maandag                 9                 mei 2011 (Extra                 voorstelling voor weekendwerkers)                 om                 20uToegangskaarten kosten 10 EUR in voorverkoop.


Reservatie : 09-222 08 55 of reservatie@theatermaskee.be


Meer info op www.theatermaskee.be

Labels: , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...