1 november 2010

Nieuwe werkkledij voor onthaalbedienden Gentse musea.


Onthaal 03 Alle Gentse museumtoezichters en onthaalbedienden van de musea en monumenten dragen vanaf heden een nieuw uniform. Voor de dames is er gekozen voor een donkergrijze blazer, een donkergrijze broek of rok, een gestreepte bloes met korte of lange mouwen, een gilet en een bijhorende sjaal. Voor de heren viel de keuze op een donkergrijze blazer, een donkergrijze broek, een gestreept hemd met korte of lange mouwen, een pullover en een bijhorende das. Voor de onthaalbedienden werd een donkergele bloes of hemd voorzien.

Deze nieuwe kledij, die voor meer herkenbaarheid zorgt, is niet alleen aangenaam voor de medewerkers, maar is ook een investering in de kwaliteit van het onthaal van de bezoekers.
Een van de doelstellingen van het Departement Cultuur is het versterken van de erfgoedwerking en de exploitatie van musea en monumenten. De nieuwe werkkledij voor de museumtoezichters en onthaalbedienden sluit daar alvast naadloos op aan. De opdracht werd toegewezen aan Prestige Business Fashion bvba uit Sint-Denijs-Westrem.

Guido Van Peeterssen

Labels: , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...