27 oktober 2010

Cambio autodelers planten een cambio bos aan

Zes jaar na de initiële opstart overschreed cambio Vlaanderen de kaap van 3.000 gebruikers. Om de gebruikers te bedanken plant cambio een waar cambio bos aan : per gebruiker een boom. Terzelfdertijd lanceert cambio een ludieke actie en een tijdelijk proefaanbod om meer mensen de gelegenheid te geven cambio te leren kennen. Kwestie dat het cambio-bos voortdurend verder kan blijven groeien. Mensen die sporadisch gebruik maken van de wagen kunnen ondertussen in 12 Vlaamse steden en gemeenten een auto uitlenen via het autodeelsysteem cambio. Ben je bij cambio aangesloten, dan kan je een auto reserveren voor de periode dat je hem nodig hebt en betaal je in functie van je gebruik. Je kan dus heel wat geld uitsparen als je slechts weinig de auto gebruikt. Van de wagens zelf (onderhoud, keuring, administratie, ...) hoef je je niks aan te trekken, de organisatie zorgt voor alles. En je draagt je steentje bij tot een gezonder leefomgeving.

Alleen al in Vlaanderen kunnen de cambio gebruikers terecht op 59 verschillende ophaalpunten, waar in totaal al 130 wagens voor hen ter beschikking staan. Daarnaast kunnen ze ook nog in Brussel en diverse Waalse steden terecht en groeit ook in Vlaanderen het aanbod voortdurend aan. Om dit feit te vieren en al haar gebruikers te bedanken plant cambio 3000 bomen: één voor elke gebruiker. Da’s zowaar al een echt bos! Zo zorgen we niet alleen voor meer bos in Vlaanderen, maar doen we nog een extra inspanning om de “ecologische bandafdruk” van cambio en haar gebruikers nog verder te verkleinen.

Maar daar houdt het niet op, want voor elke nieuwe gebruiker plant cambio een extra boom, zodat het cambio bos jaar na jaar zal blijven groeien. Daarom lanceert cambio een ludieke actie en een tijdelijk proefaanbod om meer mensen de gelegenheid te geven cambio te leren kennen. Dit proefaanbod (geldig voor alle inschrijvingen tot 25 december 2010) biedt mensen de kans om gedurende 2 maand vrijblijvend en zonder kosten (op het feitelijke gebruik na) cambio uit te testen. Op die manier hoopt cambio de overstap van een eigen wagen naar dit autodeelsysteem te verkleinen en mensen de mogelijkheid te geven nu extra makkelijk van deze milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing te proeven. Kers op de taart : een wedstrijd met als hoofdprijs een bosarrangement voor 2.

Meer informatie over cambio, de bomenactie en het cambio proefaanbod: www.cambiokabouters.be
Tel 070 222 292 of mail vlaanderen@cambio.be

Labels:

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...