8 november 2010

Horeca beurs Gent: Face the future.

Na 21 edities als topbeurs voor de horeca- en cateringsector kiest Horecaexpo voor een vernieuwde, gesegmenteerde aanpak. Kwestie van zowel de exposant als de bezoeker nog meer service en comfort te bieden, en ook de komende jaren het trendy trefpunt voor horeca en catering professionals te blijven. Als bezoeker vindt u op Horeca Expo de nieuwste marktgerelateerde evoluties. De vakman ontdekt er de laatste trends uit zijn vakgebied en u kan zich laten inspireren in de succesvolle demokeuken, waar dagelijks toonaangevende wedstrijden plaatsvinden. Horeca Expo is in elk geval een vaste waarde geworden. Met haar 27.000 netto m2, meer dan 600 exposanten en 3.000 merken blijft ze de referentie. Laat u alvast verleiden door het gloednieuwe gezicht en de look & feel van de zes sectoren op Horeca Expo 2010.


Food & non food

In hallen 1, 3, 7 en 8 presenteren de exposanten het beste uit het algemene aanbod voor restaurants, cafés en gemeenschapskeukens, zoals voeding en dranken, decoratie- en hygiëneartikelen, benodigdheden voor klein- en grootverbruik, informatica, beveiligingsmateriaal, amusementsartikelen en textiel.


The lobby

De hotelbranche staat weer volop in de kijker op Horeca Expo. In 2 luxueus aangeklede hallen krijgen hospitality professionals te zien wat de exposanten in huis hebben voor de aankleding en inrichting van hun hotels of gastenkamers: van hotelsoftware en audio- en videosystemen over alles voor bad- en slaapkamer tot wellness en sauna.Tot in de puntjes gestylde hotelkamersdemonstreren op reële grootte al de mogelijkheden van de producten. Exclusief entrendy!


Nightlife district


Uitgaan ‘rules’ in hal 6! Alles wat hip is en zich tot het nightlife circuit richt, krijgt hier een stek: energy drinks, alcohol pops, installaties voor licht- en geluidseffecten, DJ booths enzovoort. Jonge guest designers laten hun creativiteit los in club- en barinterieurs, en voor showcases en andere animatie voorzien we een aparte demoruimte.


Cafe World

De patio wordt voortaan de Beer Market, een uitnodigende plek waar een ruim aanbod van Belgische brouwers hun meest uitgelezen bieren voorstellen. Verder vindt u in Cafe World ook tapinstallaties, cafémeubilair, koffie-apparaten, enz .


Kitchen hardware square

Hal 5 van Horeca Expo toont het grootste aanbod in keukenapparatuur in België : high tech fornuizen, de nieuwste afwasapparatuur, afvalverwerking, mobiele kookunits, koelinstallaties, enzovoort.


Chefs place

Chef’s Place, met zijn demo’s en masterclasses van GaultMillau, blijft het vipdorp van Horeca Expo. Topleveranciers maken er chefs en restaurateurs warm voor hun nieuwste technieken en producten: truffels, schaaldieren, exclusieve wijnen, tools voor de moleculaire keuken, enzovoort. Vanaf 2010 wordt het aanbod nog ruimer en exclusiever, en krijgt de plek een eigen VIP ingang aan hal 8. Niet alleen aanbieders van fine food, delicatessen en vernieuwende keukentechnieken zijn hier welkom, voortaan maken we ook ruimte voor een beperkt aantal ambachtelijke streekproducten.


Trend boulevard

De Trend Boulevard wordt dé blikvanger op Horeca Expo. Langs deze indrukwekkende laan met origineel standconcept wandelt de bezoeker door de toekomst van de Belgische horeca. Op Trend Boulevard viert creativiteit en innovatie hoogtij, met de bekende Baanbrekers en Innovatieawards, en àlle vernieuwende ingrediënten, apparaten, franchiseconcepten en ideeën voor de sector.


PRAKTISCH: Van 21 tot en met 25 november 2010 van 10u30 – 19u00

Plaats: Flanders expo
Toegang: Enkel via preregistratie op www.horecaexpo.be
Met gratis toegangskaart. Vakbezoekers zonder uitnodiging : € 40
Studenten laatstejaars hotelscholen (enkel op woensdag 24/11 mits scholenformulier): € 10
Opgelet : Kinderen worden niet toegelaten !
Met de unieke registratiecode die op uw toegangskaart vermeld staat, moet u zich op voorhand registreren via de website. Na een correcte registratie ontvangt u een bevestigingsmail met barcode. Met een print van deze barcode kunt u zich rechtstreeks aanbieden aan de ingang van de beurs. Geen lange wachttijden meer aan de kassa's. De registratiecode is persoonsgebonden en geldt slechts voor één bezoek. Bent u niet vooraf geregistreerd, dan kunt u aan de kassa een toegangsticket kopen voor 40 euro.
Catalogus: Alle bezoekers krijgen een gratis beurscatalogus bij de ingang.
Bezoekersinfo: +32 (0)9 241.99.99
Website: www.horecaexpo.be

Labels: , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...