15 september 2010

Casa Rosa presenteert Holebikalender 2011

calendar2011_female-1Op vrijdag 17 september presenteert Casa Rosa de Holebikalender 2011, een uniek concept waarbij er voor elke maand zowel een vrouwen- als een mannenfoto is voorzien. Je kunt dus elke maand zelf kiezen of je de vrouwen- dan wel de mannenkant naar voren hangt. Of je switcht halverwege eens. Wat deze kalender eveneens uniek maakt is dat zowel de fotografen Geertrui Denecker en Raymond Tassignon als de modellen volledig vrijwillig aan dit project hebben meegewerkt. Op de ene cover zie je Caroline en Caroline, op de andere Wim en David. Verder worden de maanden geïllustreerd met Grace, Jolien, Tamara, Sabine, Deborah, Laurence, Mark, Pieter, Rino, Tom, Thomas, Donovan, Chun-Nan, Daniel, Koen, Peter en Dimitri.

Bovendien is de Holebikalender 2011 ook uniek omdat Casa Rosa koos voor een gevarieerde verzameling holebiportretten die de diversiteit weerspiegelt die ook binnen de holebigemeenschap bestaat. De fotografen slaagden er in om alle modellen op een eigenzinnige, maar respectvolle manier in beeld te brengen en hebben zo hun steentje bijgedragen tot een verdere holebi-emancipatie. De verkoop van deze kalender is niet alleen een steun voor de werking van Casa Rosa, maar ook de werking van alle holebiverenigingen die deze kalender aanbieden. De kalender kost 15 euro en is te bestellen via info@casarosa.be. Meer info en een preview vind je op www.casarosa.be.

De presentatie van de Holebikalender 2011 gebeurt op de vernissage van de gelijknamige fototentoonstelling, nu vrijdag 17 september in het gebouw van Casa Rosa. Hierop worden van elke fotograaf de dertien werken voorgesteld die geselecteerd werden voor de kalender. Op deze vernissage, die om 20 uur aanvangt, is iedereen welkom om samen met de fotografen en de modellen te genieten van een drankje en een knabbeltje.

Praktisch: vrijdag 17 september om 20 uur in Casa Rosa, Kammerstraat 22, 9000 Gent.
Bezoek: woensdag 22 en 29 september, donderdag 23 en 30 september van 14 tot 17 uur en op afspraak.
Contact: Deborah Lambillotte, GSM. 0494 440 013 - deborah@casarosa.be


Labels: , , , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...