5 januari 2011

Duurzaamheid centraal op VLAM stand tijdens Agriflanders


Agriflanders is voor VLAM een sleutelmoment om de landbouwsector te informeren over haar promotieacties en kwaliteitswerking. Heel wat VLAM medewerkers staan er klaar om de VLAM-activiteiten toe te lichten. Duurzaamheid, met een focus op lokale productie en kwaliteit, vormt tijdens deze editie het centrale thema van de stand. Kom eens langs en ontdek wat VLAM voor u in petto heeft. De VLAM stand bevindt zich in hal 1 op standnummer 1400.

De producten van bij ons hebben heel wat troeven waarvan we de Vlaming bewust willen maken. VLAM legt met het Lekker van bij ons-concept de nadruk op die voordelen. Met inlandse producten beperken we onnodige voedselkilometers en hebben we dus een duurzaam product in handen. Lekker van bij ons is ook synoniem voor seizoensproducten: die zijn smaakvol, kwalitatief én voordelig. Tot slot staat ook het uitgebreide aanbod aan bio-, hoeve- en streekproducten centraal.

De website www.lekkervanbijons.be is het uithangbord van het Lekker van bij ons concept. De site werd onlangs verkozen tot Lekkerste site van Vlaanderen, en dat heeft zijn redenen: smakelijke recepten met focus op producten van bij ons, aangevuld met kooktips, productinfo en de mogelijkheid om al die recepten te beoordelen, te delen of een eigen kookgroep op te richten. Een staaltje van de nieuwste communicatiemogelijkheden dus! VLAM draagt kwaliteit hoog in het vaandel met kwaliteitslabels als Flandria (groenten en fruit), IKM (melk), Certus (varkensvlees), Meritus (rundvlees) en Belplume (pluimvee). Deze kwaliteitslabels staan voor kwaliteitsvolle producten van bij ons en voor een duurzame keuze.

VLAM gaat opnieuw voor maximale beleving: het project Lekker van bij ons komt tot leven via kookdemo’s en wedstrijden. Op twee levensgrote MelkTwisters kunnen de jongste bezoekers hun lenigheid testen en zelf een MelkTwister in de wacht slepen. Op de stand wordt verder ruime aandacht besteed aan de voorstelling van de kwaliteitslabels. Aan een speciale infobalie kan iedereen bij de specialisten terecht met zijn vragen over deze labels. Voor de Belplume deelnemers liggen nieuwe stalborden klaar, en Certus deelnemers kunnen een Certus bewaarmap afhalen.

De Erkende Verkooppunten Hoeveproducten kunnen in ruil voor een ingevulde enquête op de stand terecht voor een pakket met promotiemateriaal. Daarnaast biedt de VLAM stand ook een pittige voorstelling van de campagnes. Vanzelfsprekend is ook het allernieuwste promotiemateriaal, zoals affiches, folders, brochures en kookboeken, aan de infobalie te verkrijgen. VLAM pakt naast een sfeervolle sierteeltdecoratie tot slot ook uit met een presentatie over het aanbod van Vlaamse zaaigranen en Vlaams pootgoed. Infobordjes bij de producten geven heel wat informatie over de verschillende variëteiten. Kom zeker langs op Agriflanders en ontdek wat VLAM te bieden heeft. De lezers van het e-zine (www.e-zine.vlam.be) maken bovendien kans op een van de 10 lekkere geschenkpakketten!

Labels: , , , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...