7 oktober 2010

Provincie Oost-Vlaanderen organiseert SportDOEdels in Gent

Op zaterdag 20 oktober 2010 organiseren de Provincie Oost-Vlaanderen, Bloso, de Vlaamse Liga Gehandicapten- sport vzw (VLG), Recreatief Aangepast Sporten vzw (Recreas), de Vlaamse Federatie voor Sport & Recreatie in de Geestelijke Gezondheidszorg (Psylos) en de Sportdienst Gent, het gratis sportevenement SportDOEdels. SportDOEdels vindt plaats in de Bloso Topsporthal en het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen.

Het doel van SportDOEdels is personen met een handicap te sensibiliseren en hen te helpen een sportclub te vinden. Gedurende de hele dag kan men deelnemen aan een 20-tal verschillende sportinitiaties en een recreatief voetbaltoernooi. Het sportaanbod is heel uitgebreid. Er is keuze uit atletiek, badminton, (rolstoel)basket, minivoetbal, gymnastiek, klimmen, tennis, minigolf, tafeltennis …

Iedereen is welkom op deze sportdag: volwassenen en jongeren met een handicap, evenals hun begeleiders, vrienden en familie. Het onthaal is voorzien om 9.30 uur en vanaf 10 uur starten de sportinitiaties. Elke deelnemer kiest 4 sporten, 2 in de voormiddag en 2 in de namiddag. Om 16 uur wordt de dag afgesloten met een prijsuitreiking en leuke muzikale omlijsting.

Inschrijven kan via inspectie-oost-vlaanderen@bloso.be of op tel. 09 243 12 80.
Meer informatie is te vinden op
www.sportdoedels.org.

Labels:

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...