17 augustus 2010

Gentse Sportkaart nu ook te koop in de Stadswinkel

Iedereen maakt wel eens goede voornemens om meer aan sport te doen. De Gentse Sportdienst motiveert je sinds vorig jaar op een originele manier om aan sport te doen. Gentenaars en niet-Gentenaars kunnen voor een spotprijs verschillende sportcursussen volgen. Ook tijdens de zomer is er een groot aanbod. Schepen Christophe Peeters: “Het enige wat je hoeft te doen, is een sportkaart aanschaffen en beginnen sporten. Je koopt die kaart aan en dan ga je naar de plaats waar de sporten aangeboden worden. Makkelijker kan niet”! De sportkaart van de Gentse Sportdienst is ook te koop via de Gentse Jeugddienst, de Gentse hogescholen en vanaf september in de Gentse Stadswinkel.

De kaart heeft heel wat voordelen. Voor wie niet elke week aan een cursus kan deelnemen, is de sportkaart zeer geschikt. Enkel als men aan een les deelneemt, wordt de sportkaart afgestempeld. Men kan met dezelfde sportkaart aan verschillende cursussen deelnemen. De sportkaart kost zowel voor Gentenaars als niet-Gentenaars 15 euro en heeft 30 stempelvakjes. Het aantal vakjes dat afgestempeld wordt, hangt af van de sportcursus die men volgt. Voor Gentenaars worden per deelname minder vakjes afgestempeld. De sportkaart blijft altijd geldig.

Men kan voor de aanschaf van een sportkaart terecht in de gebruikelijke verkooppunten: zwembad Rooigem, Rozebroeken, Strop, Van Eyck, centraal strandgebouw (Beach House) en tennishal op het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen. De Stadswinkel is gelegen in het Administratief Centrum aan het Woodrow Wilsonplein 1 in Gent en is open van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur, op woensdag tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 11.30 uur.

Voor jongeren en studenten heeft de Gentse Jeugddienst een heel pakket aan diensten en tussenkomsten die het sportieve en uitgaansleven een stuk goedkoper maken. Ook hier kun je de Sportkaart bestellen: http://www.gent.be/docs/brochure_goedkoper_in_gent.pdf

De Sportkaart op AVS:

Labels: , , ,

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...