4 mei 2011

Provinciale toelagen voor het aanleggen van fietspaden

De provincie Oost-Vlaanderen besliste om de aanleg van enkele fietspaden te subsidiëren:

Toelage voor het aanleggen van een fietspad in de Kasteelstraat en de Oude Kerkweg in Buggenhout

De gemeente Buggenhout wil een fietspad aanleggen in de Kasteelstraat en in de Oude Kerkweg. Deze fietspaden maken deel uit van het provinciaal fietsnetwerk en van het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. Ze komen dus in principe in aanmerking voor een provinciale toelage van 40%. De Oost-Vlaamse deputatie kent een principiële belofte van toelage toe ten bedrage van 129 201 euro als tussenkomst in de aanleg van het fietspad in de Kasteelstraat en een principiële belofte ten bedrage van 71 026,03 euro als tussenkomst in de aanleg van het fietspad in de Oude Kerkweg.

Toelage voor het aanleggen van een fietspad langs de Groeneweg en Groendal in Erpe-Mere

De gemeente Erpe-Mere wil een fietspad aanleggen langs de Groeneweg en Groendal. Dat fietspad maakt deel uit van het provinciaal fietsnetwerk en van het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. Het komt dus in principe in aanmerking voor een provinciale toelage van 40%. De Oost-Vlaamse deputatie kent een vaste belofte van toelage toe ten bedrage van 80 880 euro als tussenkomst in de aanleg van dit fietspad.

Toelage voor het aanleggen van een fietspad in de Veldstraat in De Pinte

De gemeente De Pinte wil fietspaden aanleggen in de Veldstraat. Dat fietspad maakt deel uit van het provinciaal fietsnetwerk en van het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. Het komt dus in principe in aanmerking voor een provinciale toelage van 40%. De Oost-Vlaamse deputatie kent een vaste belofte van toelage toe ten bedrage van 149 171 euro als tussenkomst in de aanleg van dit fietspad.

Toelage voor het aanleggen van fietspaden in de Gentse Kanaalzone en langs de Koemeersweg-Keurestraat in Gent

De stad Gent wil fietspaden aanleggen n.a.v. het landinrichtingsproject Gentse Kanaalzone fase 1 en in woonwerkverbinding Koemeersweg – Keurestraat. Deze fietspaden maken geen deel uit van het provinciaal fietsnetwerk en ook niet van het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. Ze komen dus in principe in aanmerking voor een provinciale toelage van 20%. De Oost-Vlaamse deputatie kent een vaste belofte van toelage toe ten bedrage van 10 076 euro als tussenkomst in de aanleg van deze fietspaden.
Toelage voor het aanleggen van een fietspad langs de Brugse Heirweg en de Koebrugstraat in Stekene

De gemeente Stekene wil een fietspad aanleggen langs de Brugse Heirweg en de Koebrugstraat. Dat fietspad maakt gedeeltelijk deel uit van het provinciaal fietsnetwerk en van het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. Het komt dus in principe in aanmerking voor een provinciale toelage van 40%. De Oost-Vlaamse deputatie kent een vaste belofte van toelage toe ten bedrage van 181 012 euro als tussenkomst in de aanleg van dit fietspad.

Toelage voor het aanleggen van een fietspad in de Vijverwegel (Mellestraat) en Merelbekestraat in Melle

De gemeente Melle wil een fietspad aanleggen in de Vijverwegel (Mellestraat) en Merelbekestraat. Dat fietspad maakt gedeeltelijk deel uit van het provinciaal fietsnetwerk en gedeeltelijk van geen van beide fietsnetwerken . Het komt dus in principe in aanmerking voor een provinciale toelage van gedeeltelijk 40% en gedeeltelijk 20%. De Oost-Vlaamse deputatie kent een vaste belofte van toelage toe ten bedrage van 34 904 euro als tussenkomst in de aanleg van dit fietspad.

Labels:

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

eXTReMe Tracker
My Google AJAX Search API Application
Loading...